Volim ono što radiš

FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Mjesto za cijelu ekipu

FORD TRANSIT CONNECT DOUBLE CAB-IN-VAN

2 godine servisiranja od samo 425 GPB ex. PDV

FORD TRANSIT CONNECT

Neka vaš kombi brine o sigurnosti. Ti se baviš poslom.

FORD TRANSIT CONNECT + SECUIRIALERT

TRANSIT CONNECT

Uz sofisticirani novi izgled, sveobuhvatno ažuriranu unutrašnjost i napredniju tehnologiju nego ikada prije, Transit Connect je evoluirao.

Zaštitni znak Transit čvrstina, izdržljivost i funkcionalnost i dalje ostaju, a karakteristike uključuju genijalnu pregradu koja prolazi kroz teret i fleksibilna suvozačeva sjedala. Sa opcijama s kratkim i dugim međuosovinskim rastojanjem koje pružaju zapreminu tereta do 3,6 m³ (VDA), nosivost do 982 kg, i karoserije uključujući kombi i kombi sa duplom kabinom. Ali ovo je sada izuzetno sofisticiran srednji kombi opremljen vrijednim tehnologijama za pomoć pri vožnji, od kojih mnoge danas nisu dostupne u automobilima. Drugi pomažu da vozači ostanu povezani, bez upotrebe ruku; da im pomogne da kontrolišu i prate svoju brzinu; pa čak i za zaštitu pješaka na njihovom putu.

Tehnologija je takođe poboljšala potrošnju goriva i smanjila emisiju štetnih gasova.

VAN

Prostran, dobro raspoređen i veoma funkcionalan: prtljažni prostor ima pregradu pune visine pune širine (zastakljena ili neostakljena) i izbor između dva ili tri sedišta u kabini. Klizna bočna vrata za teret i simetrična stražnja vrata za teret su standardno ugrađena. Osim toga, možete odrediti ostakljena stražnja podizna kapija s opcijom pranja/brisanja i grijanja odmagljivanja.

double CAB-IN-VAN

Pored dva sedišta u prvom redu, Double-Cab-in-Van ima dodatni red od tri sedišta iza sebe. Pokretna mrežasta pregrada bezbedno odvaja drugi red sedišta od prtljažnog prostora.

POGLEDAJTE ŠTA MOŽE TRANSIT CONNECT

Pogledajte šta ga čini drugačijim

Ključne karakteristike

POSLOVNA APLIKACIJA ZA POVEZANA VOZILA

Bilo da posjedujete jedan kombi ili upravljate voznim parkom od do pet, FordPass Pro aplikacija otključava njihovu pametnu stranu. Dizajniran posebno za poslovna vozila, sa funkcijama kao što su SecuriAlert i upozorenja o zdravstvenom stanju vozila, FordPass Pro vam pomaže da vaša kombija budu na putu, da vaš teret bude siguran i da se vaše poslovanje kreće u ovom povezanom svijetu.

HIDROOBRAĐENO BILJNO ULJE (HVO)

HVO se temelji na otpadnim uljima, to je oblik obnovljivog parafinskog dizel goriva proizvedenog od širokog spektra sirovina uključujući otpadno jestivo ulje korištenjem konvencionalnih procesa rafiniranja ulja.
Poznato i kao obnovljivi dizel, hidrotretirano biljno ulje može se koristiti u Ford Transit kombijima umjesto običnog dizela, bez ikakvih modifikacija vozila. HVO daje transparentna vremena pokretanja na hladnoj temperaturi u odnosu na uobičajeno dizel gorivo. Može se čak i pomiješati s običnim dizelom u vašem rezervoaru za gorivo, tako da ne brinite ako u blizini nema HVO-a.
U usporedbi s konvencionalnim fosilnim gorivima, HVO je ekološki prihvatljivija alternativa koja može značajno smanjiti emisije stakleničkih plinova u usporedbi s dizel dizelom, posebno ako je napravljen od recikliranih sirovina.

FORD ECOBLUE DIZEL MOTOR

Naši TDCi dizel motori od 75 KS, 100 KS i 120 KS impresioniraju svojom rafiniranom snagom i vrhunskom efikasnošću. Bilo da se vaš Transit Connect kombi nalazi na gradskim ili gradskim cestama ili duge vožnje autocestom, njihova glatka isporuka obrtnog momenta je neprocjenjiva na usponima ili pri preticanju.

LOAD-THROUGH skladištenje

Prenesite predmete do 3,0 metra dužine u kombiju L1, zahvaljujući pametnoj opcionoj pregradi za utovar. Modeli L2 mogu držati predmete duge 3,4 metra

AKTIVNA PARKING ASISENCIJA

Active Park Assist can steer you into parallel or perpendicular parking spaces. Simply push a button and the sensors of this innovative system locate a suitable space as you drive past. Then it automatically steers in your Transit Connect Van. All you do is operate the accelerator, gears and brake (following on-screen  instructions and audible signals). It will pull out of parallel spaces as well.

Detekcija potencijalnog sudara

Pre-Collision Assist detektuje vozila i pješake na putu ispred vas ili one koji bi mogli preći put vašem kombiju i upozorava vas na njihovo prisustvo. Ako ne odgovorite, sistem automatski aktivira kočnice. Ova tehnologija je dizajnirana da pomogne u smanjenju težine nesreća ili da ih u potpunosti izbjegne, a funkcionira pri brzinama do 80 km/h (50 mph).