Rad i zabava.

POTPUNO NOVI FORD RANGER

SA RAVNOTEŽOM IZMEĐU POSLOVNE UPOTREBE I PRIVATNOG UŽIVANJA

Upoznajte preporođenu legendu. Legendarni Fordov pikap, redizajniran i ponovo stvoren. Predstavljamo potpuno novi Ford Ranger. Napravljen da ispuni zahteve vašeg profesionalnog života; dizajniran da pruži maksimalno uživanje gde god da vas slobodno vreme odvede.

SAMOPOUZDAN IZ SVIH UGLOVA. UPOZNAJTE GA.

SPREMAN ZA SVE IZAZOVE

STUPITE U DIVLJINU

POTPUNO NOVI FORD RANGER WILDTRAK
VRHUNSKI ENTERIJER POTPUNO NOVOG WILDTRAK RANGERA UKLjUČUJE DELOM KOŽNE OBLOGE SEDIŠTA SA NARANDŽASTIM KONTRASTNIM ŠAVOM I IZVEZENIM WILDTRAK LOGOM, TE DODATNIM BEDŽOM NA KONTROLNOJ TABLI.

GLAVNE KARAKTERISTIKE

NAPREDNE TEHNOLOGIJE

Pomoću ugrađenog sistema SYNC® 4A i ekrana osetljivog na dodir od 30,5 cm (12 inča) ostanite povezani sa oblakom (cloud). Naravno, možete ga kontrolisati i glasovnim komandama, možete se osloniti i na bežično punjenje telefona – tako da ćete biti uvek spremni.

E-RUČICA MENJAČA

Rangerova jedinstvena E-ručica menjača obezbeđuje potpunu kontrolu nad 10-brzinskim menjačem, koji, zajedno sa elektronskom parkirnom kočnicom, čini svedenu unutrašnjost.

TERRAIN MANAGEMENT SYSTEM™

Sa rotacionim dugmetom za brzo prebacivanje između različitih režima vožnje, novi Ranger je stvoren za više. Više od svega.

360° KAMERA

Kamera koja pokriva 360 stepeni pruža pogled na vaš Ranger iz ptičje perspektive tako da se možete fokusirati na avanturu koja je pred vama. Ili iza vas. Ili pored vas.

OSVETLjENO OKRUŽENjE

OSVETLjENjE OKRUŽENjA OBASJAVA NEPOSREDNO OKRUŽENjE VAŠEG RANGERA,
 TAKO DA SE UVEK MOŽETE FOKUSIRATI NA SVOJ POSAO, ČAK I U MRAKU.

VRATA PRTLJAŽNIKA

Sa mehanizmom za lako podizanje i spuštanje, ugrađenim ravnalom, džepovima sa kopčama, držačima za piće i otvaračem za flaše, Rangerova nova prtljažna vrata spremna su da vam pomognu da postignete više.

RADNI KAPACITET ZA TERET

Ranger ima širok prostor za teret koji odgovara dimenzijama evro palete. Dolazi i sa integrisanim sistemom za upravljanje teretom kao i dodatnom utičnicom od 400 W.
informacije