Nova ravnoteža između posla i života
NOVI FORD TOURNEO CONNECT
Pobjeći iz grada
NOVI FORD TOURNEO CONNECT
Svestran kao što ste vi
NOVI FORD TOURNEO CONNECT
Udoban. Sposoban. Svestran.
NOVI FORD TOURNEO CONNECT
Za mala preduzeća i velike izlete
NOVI FORD TOURNEO CONNECT

FORD TOURNEO CONNECT

Potpuno novi Tourneo Connect dizajniran je da bude svestran kao i vi. Dovoljno velik da podnese vaš posao. Dovoljno fleksibilan za vašu porodicu. Dovoljno agilan da se nosi sa gradskim ulicama. Dovoljno udoban da svi budu zadovoljni. Potpuno iznova osmišljen, potpuno novi Tourneo Connect ima dinamičan stil, profinjenu unutrašnjost i potpuno digitalno iskustvo vožnje. Postoji izbor okretnih EcoBoost benzinskih i EcoBlue dizel motora sa niskim emisijama.

Tourneo Connect sa 5 i 7 sedišta dostupni su sa dugim ili kratkim međuosovinskim rastojanjem i super fleksibilnim unutrašnjim prostorom. Tako možete trčati u školu, trčati za dostavu, zabaviti se vikendom i ponavljati s lakoćom. Uz Active, Sport i Titanium izdanja, Tourneo Connect je kod kuće gdje god da ga ponesete.
Vidi u akciji
Napredni dizel motori za poboljšanu snagu, obrtni moment i efikasnost. Opremljen AdBlue sistemom dvostrukog doziranja za značajno smanjenje štetnih emisija NOx.


Prijenos(i): 7-BRZINA POWERSHIFT AUTOMATIC; 6-BRZINSKI RUČNI


Pogon: PREDNJI POGON


Emisije CO2: 128-145 g/km


Potrošnja goriva: 54-61 mpg

Izuzetna snaga, direktno ubrizgavanje goriva sa izuzetnom efikasnošću.

Prijenos(i): 7-BRZINA POWERSHIFT AUTOMATIC; 6-BRZINSKI RUČNI


Pogon: PREDNJI POGON


Emisije CO2: 146-156 g/km

Potrošnja goriva: 48-49 mpg

ESTETSKI NOVI DIZAJN
Potpuno novi Tourneo Connect ima potpuni redizajn. Uključujući novi sportski eksterijer, sa dinamično izvajanim linijama, smelim prednjim rešetkama, izbor boja karoserije koje će vam zaokupiti glavu, plus elegantan i prostran enterijer.
DIGITALNI INTERFEJS
Tourneo Connect 10,25” digitalna instrument tabla omogućava vam da prilagodite ekran sa nizom podataka o vozilu. Dok se ekran osetljiv na dodir u boji dijagonale 8,25” ili 10” neprimetno povezuje sa vašim pametnim telefonom.
FORDPASS
Otključajte mnoštvo funkcija povezivanja putem svog pametnog telefona. Aplikacija FordPass vam omogućava da pratite lokaciju vašeg vozila i podatke o vožnji, dobijate ažuriranja o saobraćaju u realnom vremenu, plus upozorenja o zdravstvenom stanju vozila koja se šalju na vaš telefon.
FLEKSIBILNA SJEDIŠTA
Dostupan sa dva ili tri reda sedišta za do pet ili sedam putnika. Sva zadnja sedišta se mogu preklopiti, prevrnuti napred ili ukloniti. Sedište suvozača se takođe može preklopiti za prevoz izuzetno dugog tereta.
X PACK
Otključajte mnoštvo funkcija povezivanja sa svog pametnog telefona. Aplikacija FordPass vam omogućava da pratite lokaciju vašeg vozila i podatke o vožnji, dobijate ažuriranja o saobraćaju u realnom vremenu, plus upozorenja o zdravstvenom stanju vozila koja se šalju na vaš telefon.