Nova snaga. Isti partner od povjerenja.

novi transit 5-tona kombi

Napravljen za najteže poslove

Novi ford transit trail

Niko ne poznaje vaš kombi bolje od vašeg kombija

TRANSIT VAN

Pametnija, korisnija i povezanija tehnologija. Snažniji i efikasniji motori. Svestranije performanse sa opcionim inteligentnim pogonom na sve točkove. Upečatljiv novi dizajn. A sada još više snage s novim modelom od 5 tona. Ovo je naš najteži Ford Transit sa najvećim povjerenjem do sada.

Izaberi svoj stil

Jedan, dva ili više putnika. L2, L3 i L4 dužine tijela. H2 i H3 visine krova.

Odaberite Ford Transit i možete ga konfigurirati za svoje poslovanje.

VAN

Maksimalni prostor i kapacitet za nošenje tereta.

Transit Van ima najveću nosivost u Ford Transit asortimanu. Sa tri međuosovinska rastojanja i dvije opcije visine, Transit Van isporučuje do 15,1 kubnih metara tovarnog prostora. Ima lak pristup svom tom prostoru kroz bočna klizna vrata koja se širom otvaraju, zadnja vrata pune visine i ugrađenu stepenicu zadnjeg branika.

KOMBI S DVOSTRUKOM KABINOM

Siguran transport za ljude i njihovu opremu.

Dostupan u tri međuosovinska rastojanja i dvije opcije visine, Transit Double Cab-in-Van je namjenski napravljen da udobno prevozi do sedam osoba. Potpuno zastakljena bočna klizna vrata omogućavaju lak pristup četiri sedišta u drugom redu. Iza pregrade još uvijek postoji do 10,6 kubnih metara fleksibilnog prostora za utovar.

JAko i promišljeno

Eksterijer najnovijeg Ford Transita donosi novi izgled kultnom dizajnu. U međuvremenu unutra, inteligentno izrađena kabina ima novu instrument tablu i stavlja vam niz naprednih tehnologija na dohvat ruke.

POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI RAZLIČITIM

ključne karakteristike

SPOSOBNOST

Transit pruža impresivan tovarni prostor u sve tri dimenzije, dužini tereta, širini (od luka do luka) i korisnoj unutrašnjoj visini. Sa 15,1 kubnih metara tovarnog prostora, možete smestiti teret dužine preko 3 metra. A s novim modelom od 5 tona koji nudi nosivost do 2,4 tone, nikada vam neće nedostajati prostora ili mogućnosti transporta gotovo bilo čega. Široka bočna vrata za teret, optimizirana visina otvaranja i stražnja stepenica za pristup osiguravaju lak pristup i vašem teretu.

2.0L ECOBLUE DIZEL MOTOR

Uz niz naprednih 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel motora, Transit je snažniji i efikasniji nego ikad. Sa četiri dostupna pogonska agregata, koji nude do 185 KS, garantovano ćete pronaći onaj koji zadovoljava vaše specifične potrebe.

BLAGO HIBRIDNO ELEKTRIČNO VOZILO

Kako bi se povećala efikasnost, Transit je sada dostupan kao Ecoblue Hybrid. Mali električni motor na baterije radi s konvencionalnim motorom kako bi pomogao u smanjenju potrošnje goriva kada je potražnja za snagom niska.

POMOĆ PRE SUDARA

Pre-Collision Assist s detekcijom pješaka koristi tehnologiju radara i kamere za skeniranje ceste ispred vas. Ako se otkrije opasnost od sudara s vozilom, pješakom ili biciklistom, tada će vam dati upozorenje. Ako ne odgovorite na vrijeme, sistem može automatski primijeniti do pune sile kočenja kako bi smanjio ozbiljnost ili čak eliminisao neke frontalne sudare.

DODATNA ČVRSTOĆA ZA 5 TONA TERETA

Nova varijanta GVM od 5 tona (bruto masa vozila) donosi najveću nosivost ikada Transit Van, omogućavajući vam da efikasno nosite nosivost od 2.457 kg.

Ova dodatna snaga čini 5-Tonne idealnim kandidatom za teške konverzije. Veće međuosovinsko rastojanje i konfiguracija karoserije Jumbo Vana (L4 H3) osiguravaju vam prostor, kao i snagu, za nošenje ili pretvaranje. Pružanje vrhunske svestranosti za sve što vam je potrebno.

Jače nego ikad. Ovaj novi, ultra jak Transit je spreman za rad.

INTELIGENTNI POGON NA SVE TOČKE

Zaleđeni zimski putevi, blatnjave pristupne staze – gde god da vas posao odvede, pogon na sve točkove (AWD) daje vam samopouzdanje da idete tamo*. Inteligentni pogon na svim točkovima je sistem obrtnog momenta na zahtev koji obezbeđuje siguran napredak na izazovnim površinama. Pritiskom na dugme ili kao odgovor na uslove vožnje, AWD drži vas i vaš teret na putu. A za povećanje težine od samo -60 kg, dobijate dodatnu svestranost bez žrtvovanja nosivosti.