Spreman za rad kada i vi

Ford transit chassis cab

Pouzdan i efikasan

Ford transit chassis single cab

Pouzdan i efikasan

novi 5-tonne transit chassis cab

Čini naporan rad lakim

ford transit chassis cab

NOVI FORD TRANSIT CHASSIS CAB

Ford Transit šasija kabina je vrhunska Transit fleksibilnost. Ravni krevet, kiper, vozilo hladnjača ili gotovo bilo šta drugo, prilagodite svojim specifičnim poslovnim potrebama. Sada dostupan sa opcionim inteligentnim pogonom na sve točkove (AWD) i kao model od 5 tona, imaćete samopouzdanja da postignete sve što je potrebno vašem poslovanju. Upoznajte najčvršću, najpouzdaniju kabinu Transit Chassis Cab ikada.

ODABERI SVOJ STIL KAROSERIJE

JEDNOSTRUKA KABINA

Transit Chassis Single Cab ima jedan red od dva ili tri sedišta kako bi se maksimizirao prostor za konverziju. Svaka od četiri dužine međuosovinskog rastojanja izgrađena je sa robusnom šasijom merdevina. Ovo pruža ravnu, snažnu osnovu na kojoj možete izgraditi savršenu konverziju kombija. A uz maksimalnu bruto masu vozila (GVM) od 5000 kg, možete ga konfigurirati tako da točno odgovara vašim potrebama.

DVOSTRUKA KABNA

Dizajnirana da bez napora premjesti i vaš teret i svoj tim, Double Cab je idealna za prenamjenu kombija za posadu. Prevozi do sedam putnika, a zadnja sedišta se podižu kako bi se otkrilo dodatno skladište. Dostupan u četiri opcije međuosovinskog razmaka, sa maksimalnom masom od 5000 kg GVM. Izgrađena sa robusnom šasijom sa merdevinama, Double Cab je čvrsta osnova za vaš sledeći kombi sa posadom.

POGLEDAJTE ŠTA JE ČINI RAZLIČITIM

Ključne karakteristike

DODATNA ČVRSTOĆA ZA 5 TONA TERETA

Nova varijanta GVM od 5 tona (bruto mase vozila) donosi najveću nosivost ikada u kabinu Transit Chassis, omogućavajući vam da efikasno nosite nosivost do 2.960 kg.

Ova dodatna snaga čini 5-Tonne idealnim kandidatom za teške konverzije. A sa svim trenutnim dostupnim međuosovinskim rastojanjem šasije (L3, L4, L5), pruža vrhunsku svestranost za sve što vam je potrebno.

Jače nego ikad. Ovaj novi, ultra jak Transit je spreman za rad.

PAMETNI AWD POGON

Zaleđeni zimski putevi, blatnjave pristupne staze – gde god da vas posao odvede, pogon na sve točkove (AWD) vam daje samopouzdanje da idete tamo. Inteligentni pogon na svim točkovima je sistem obrtnog momenta na zahtev koji obezbeđuje siguran napredak na izazovnim površinama. Pritiskom na dugme ili kao odgovor na uslove vožnje, AWD drži vas i vaš teret na putu. A za povećanje težine od samo -60 kg, dobijate dodatnu svestranost bez žrtvovanja nosivosti.

FORD ECOBLUE DIZEL MOTOR

Sa nizom naprednih hibridnih ili dizel pogonskih agregata, šasija sa jednom kabinom je savršen spoj snage i efikasnosti. Četiri 2,0-litarska Ford EcoBlue dizel motora nude do 170 KS i 415 Nm obrtnog momenta. Po prvi put možete odabrati i pogonski sklop Ford EcoBlue Hybrid, koji pomaže maksimiziranju efikasnosti i minimiziranju emisija. A kako bi se ispunili strogi propisi o emisiji izduvnih gasova, Transit Chassis Single Cab je dostupna i sa 130 KS ili 170 KS Heavy Duty dizel motorom.

ADAPTIVNI TEMPOMAT

Postavite svoj tempo uz inteligentni prilagodljivi tempomat. Sistem može identificirati preovlađujuće ograničenje brzine i automatski održavati odabranu brzinu unutar otkrivenog ograničenja. Napredna radarska tehnologija skenira sporiji saobraćaj ispred vas i može automatski prilagoditi vašu brzinu kako bi održala unaprijed postavljeni razmak od vozila ispred vas. Kada se promet razriješi, vaša Transit Chassis Single Cab će nastaviti svoju unaprijed odabranu brzinu.

MAKSIMALNA KONTROLA UGLA

Kontrola vektorskog momenta reaguje na površinu puta 100 puta u sekundi. (To je 33 puta brže od treptaja oka.) Koristeći ove informacije, balansira količinu snage koja se isporučuje na svaki od dva prednja točka vaše Transit Chassis Single Cab. Ovo maksimalno povećava prianjanje i izoštrava upravljivost, pomažući vam u zaobljenim uglovima i preko valova na cesti.

STABILIZACIJA BOČNOG VJETRA

Transit Chassis Single Cab pomaže vozaču da ostane u traci u jakim, udarnim uslovima koristeći elektronski sistem kontrole stabilnosti. Sistem detektuje kada na kombi utiče bočni vetar i pomaže da se stabilizuje.

TRANSIT KONVERZIJE

Kabina sa šasijom Ford Transit je poznata po svojoj svestranosti i fleksibilnosti. Dostupan u pet opcionih varijanti bruto mase vozila (GVM), idealna je platforma za širok spektar konverzija po meri. Novi model od 5 tona povećava maksimalnu nosivost na 2.960 kg, što je idealno za teške konverzije i obavljanje kratkog rada bilo kojeg posla.

NOVI FORD RANGER CHASSIS CAB

Za industrije koje se oslanjaju na robusna, pouzdana vozila koja idu svuda, Fordova najnovija kabina sa šasijom nudi alternativnu platformu za konverziju. Ranger je najprodavaniji pick-up u Evropi i dobitnik međunarodne nagrade za pikap 2020. Čvrsta konstrukcija karoserije na okviru pruža čvrstu osnovu za specijalističke konverzije do 3.270 kg bruto mase vozila, sa kapacitetom vuče od 3.500 kg. Pogon na sva četiri kotača koji se može birati daje prepoznatljivu Ranger-ovu off-road sposobnost. Za najzahtjevnije uvjete, nova kabina Ranger Chassis Cab mogla bi biti vaša najpametnija opcija konverzije.