Pametno, na svakom nivou

FORD PUMA

Every bit as dynamic as it looks

FORD PUMA

Anything but ordinary

PUMA ST-LINE X GOLD EDITION

FORD PUMA ECOBOOST HIBRID

Inovativni dizajn 'usmjeren na čovjeka', hrabar vanjski stil SUV-a i sofisticirani hibridni pogonski sklop.

Ford Puma je dostupna kao blagi hibrid sa samopunjačem sa EcoBoost benzinskim motorom koji pomaže i da povećate kilometražu vašeg vozila i da smanjite emisije.

Tehnologija koja vožnju čini užitkom

Za poboljšanje vašeg užitka u vožnji, Ford Puma nudi niz tehnologija uključujući; Ford Co-Pilot 360, izborni načini vožnje, prilagodljivi tempomat, pomoć pri sudaru i pomoć pri izbjegavanju upravljanja

čISTIJA HIBRIDNA TEHNOLOGIJA

Ford Puma nudi izbor između blagog hibrida sa samopunjačem ili EcoBoost benzinca. Pruža impresivnu ekonomičnost goriva i primjetno nižu emisiju CO2 u odnosu na druge nehibridne motore, i sve to bez kompromisa u pogledu njegovih izvanrednih performansi zabavne vožnje.

Stiglo je novo doba hibridnih električnih vozila.

Moderan i inovativan

Kabina Ford Puma obavija vas elegantnim dizajnom i profinjenošću. Dok vam mnoštvo pametnih funkcija i inovativnih tehnologija daje potpunu kontrolu. Povežite svoju Pumu s aplikacijom FordPass da otključate još više funkcija pametne vožnje.

Tu da Vas zaštiti

Ford Puma dolazi sa pametnim tehnologijama za pomoć, koje su sve dizajnirane da pomognu zaštiti vas, vaše porodice i drugih učesnika u saobraćaju.

Od upozorenja na potencijalne opasnosti od sudara, do pametnih sistema koji vam pomažu da održite vuču i stabilnost.

Pametno korištenje prostora

Lijepo oblikovana vanjština Ford Pume uravnotežena je sa promišljenom funkcionalnošću. Uključujući beskompromisni kapacitet stražnjeg prtljažnog prostora, prihvaćajući inventivni pristup prostoru zahvaljujući inovativnom MegaBoxu koji pruža dodatnih 80 litara skladišnog prostora. (68L Megabox kapacitet u kombinaciji sa mHEV pogonskim sklopom)

CJENOVNICI I KATALOZI

Više informacija o modelu pronađite u cjenovniku.