Prostor za rast vašeg poslovanja

FORD TRANSIT COURIER VAN

Nazovite ga kompaktnim, a ne malim

FORD TRANSIT COURIER VAN

2 godine servisiranja od samo 425 GBP ex. PDV

FORD TRANSIT COURIER VAN

FORD TRANSIT COURIER KOMBI

Transit Courier Van je najkompaktniji kombi u našem Transit asortimanu.

Idealan je za brze isporuke, prolazak kroz uske ulice i pristup uskim prostorima do kojih drugi manje kompaktni kombiji ne mogu doći.

Transit Courier Van dolazi sa jednim redom sedišta kako biste maksimalno povećali vaš tovarni prostor.

Iako je Transit Courier Van mali kombi, ima iznenađujuće izdašnih 2,3 kubna metra utovarnog prostora*. Dostupan je i u brojnim konfiguracijama pogonskih agregata, uključujući opcije vrlo efikasnog EcoBoost benzinskog ili EcoBlue dizel motora.

I sa nizom inovativnih funkcija povezivanja i pametnih tehnologija za pomoć vozaču: Transit Courier Van pomaže da vam olakšate radni dan.

Kombinacija veličine, tovarnog prostora i efikasnosti čini Transit Courier Van odličnim kombijem za dostavu za sve profesije.

SEE WHAT TRANSIT COURIER CAN DO

Pogledajte šta ga čini drugačijim

Ključne karakteristike

SKLADIŠTENJE ZA UČITAVANJE

Transit Courier Van je dostupan sa nizom pregrada koje dijele putničku kabinu od prostora za teret. Kada se opciona sklopiva mrežasta pregrada kombinuje sa suvozačevim sedištem, možete utovariti predmete dužine do 2,59 metara kroz zadnja vrata iu kabinu. To čini impresivan tovarni prostor za mali kombi.

BENZINSKI MOTOR FORD ECOBOOST

Transit Courier Van dostupan je s revolucionarnim benzinskim motorom od 1,0 litara. Višestruko nagrađivani motor daje vam svu snagu koju očekujete od konvencionalnog motora od 1,6 litara, ali postiže bolju ekonomičnost goriva i nisku emisiju CO2. Savršeno za agilan mali kombi kombi.

Kamera za vožnju unazad

Stubovi, bicikli, niski zidovi... Kamera Transit Courier Van prikazuje sve što je iza vas na ekranu ugrađenom u središnju konzolu. Osim što otkriva objekte koje biste mogli propustiti, sistem prikazuje virtuelne linije koje će vam pomoći da parkirate na najmanjem prostoru. Čini ovaj kompaktni kombi još agilnijim i odličnim kombijem za gradsku dostavu. Kamera se automatski aktivira kada odaberete brzinu za vožnju unazad.

SYNC 3

Ford SYNC 3 je napredni sistem koji vam omogućava da ostanete povezani i kontrolišete svoj telefon, muziku i navigacioni sistem. Odaberite ili glasovne komande ili 6” ekran u boji osjetljiv na dodir s pokretima prstiju i prevlačenja za intuitivnu navigaciju. Live Traffic vam može pomoći da izbjegnete gužve. Možete čak pozvati listu lokalnih restorana jednostavnim izgovorom "Gladan sam".

obilje prostora

Zahvaljujući inteligentnom dizajnu enterijera, kabina Transit Courier Van ima iznenađujuće mnogo prostora za odlaganje malog kombija. Polica za odlaganje iznad glave dovoljno je velika za A4 međuspremnik i osigurava da je sve što vam treba lako na dohvat ruke.

CJENOVNICI I KATALOZI

Više informacija o modelu pronađite u cjenovniku.