Zračite samopouzdanjem
Fordt ranger ms-rt limited version
Oluja dolazi
novi ford ranger stormtrak
Vodi čopor
novi ford ranger wolftrak

FORD RANGER


Neka vam ništa ne stoji na putu

ODABERI SVOJ STIL KAROSERIJE

REGULAR CAB
Ogoljen, čvrst, svaki centimetar iskorišćen za rad. Bez zadnjih sedišta znači da Ranger Regular Cab dobija produženi teretni ležaj za impresivnu nosivost od 1252 kg.
SUPER CAB
Drugi red sedišta Ranger Super Cab-a znači da možete prevesti dva dodatna putnika. To je savršeno kada vam je potreban dodatni par ruku na licu mjesta.
DOUBLE CAB
Prostrani drugi red sedišta znači da Ranger Double Cab omogućava da vi i vaša ekipa sednete sa svom udobnošću premium putničkog vozila.
POGLEDAJTE ŠTA RANGER MOŽE UČINITI
POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI RAZLIČITIM

Ključne karakteristike

FORD ECOBLUE MOTOR
Uz niz 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel motora sljedeće generacije, Ford Ranger je snažniji, efikasniji i ima manje emisije nego ikada prije. Sa tri dostupna pogonska agregata, koji nude do 213 KS i 500 Nm obrtnog momenta, garantovano ćete pronaći onaj za sebe.
10-BRZINSKI AUTOMATSKI MJENJAČ
Sa naprednim novim 10-brzinskim automatskim mjenjačem, Ford Ranger pruža nagrađivano ubrzanje kao i izvanrednu efikasnost goriva. Takođe koristi prilagodljivo zakazivanje smena u realnom vremenu, što omogućava menjaču da se bez napora prilagodi promenljivim uslovima. Dakle, bilo da krstarite autoputem ili se nosite sa teškim terenskim terenima, uvijek ćete biti u pravoj brzini u pravo vrijeme
KONTROLA ZANOŠENJA PRIKOLICE
Kontrola ljuljanja prikolice detektuje „zvijanje“ ili ljuljanje prikolice i smanjuje brzinu vašeg vozila kako bi pomogla u rješavanju problema, čineći vuču kontroliranijom. Sistem usporava vozilo smanjujući obrtni moment motora i postepeno povećavajući pritisak kočnice na svim točkovima.
VISOK KLIRENS
Ford Ranger ide tamo gde se manja vozila plaše da gaze. Zapravo, s dubinom gaženja od 800 mm dokazat će se i na suhom i kroz vodu.
4WD
Kako bi vam pomogao da vozite sa samopouzdanjem u svim uslovima i okruženjima, Ford Ranger vam omogućava da u hodu prelazite između sistema 4WD i 2WD. Dakle, kada udobno krstarite glatkim putevima, možete držati vozilo na 2WD. Ali čim poželite da krenete van puta ili se uslovi na putu pogoršaju, možete bez napora da se prebacite na 4WD.
UNAPREĐENA POMOĆ ZA AKTIVNO PARKIRANJE
Active Park Assist može vas usmjeriti na parkirna mjesta. Jednostavno pritisnite dugme i senzori ovog inovativnog sistema lociraju odgovarajući prostor dok prolazite. Zatim vas automatski usmjerava, dok sve što radite je da koristite gas, brzinu i kočnicu (prateći upute na ekranu i zvučne signale).
GRADITE USPJEH
Ford Ranger Chassis Cab čini idealnu platformu za konverziju za specijalizirane industrije koje se oslanjaju na robusna, pouzdana vozila koja mogu ići bilo gdje. Zasnovana na Rangeru XL, čvrsta konstrukcija karoserije na okviru pruža čvrstu osnovu za konverzije do 3.270 kg bruto mase vozila, sa kapacitetom vuče teške težine od 3.500 kg. A sa izborom pogona na sva četiri točka kao standardom, kabina šasije pruža prepoznatljivu Ranger-ovu sposobnost terenske vožnje.